lördag 19 september 2015

P-Ang och jubelföreställning vid P-A:s invigning




















En fyrfaldig salut från fyra kanoner signalerade den officiella invigningen av Assistancekåren Markaryd/Hässleholm P-As Bärgning AB nya anläggning. Massor av folk hade mött upp i ett strålande sensommarväder för att dela denna milstolpe i företagets historia. I sitt välkomsttal berättade P-A om hur han och hustrun Beate startade sitt företag för 19 år sedan med en bärgningsbil. Under de här åren har man utökat verksamheten kraftigt och även införlivat Hässleholm i markarydsföretaget. Förutom bärgningsverksamheten satsar man stort också på liftar och kranar i alla möjliga storlekar samt på biluthyrning; således ett genomgående koncept för kundens behov. Intresset var stort när P-A med personal visade hur man bärgar en stor lastbil med hjälp av uppblåsbara luftkuddar. P-A visade också konsekvenserna av en krasch med en personbil i 70 km/tim in i en bergvägg, något som gjorde många av åskådarna eftertänksamma. 




















För egen del hade jag fått äran att inviga anläggningen och klippa bandet, vilket är ett riktigt hedersuppdrag. P-A och Beate är ett strålande exempel på den entreprenörsanda och företagsamhet som präglar Markaryds kommun. Redan innan det nya industriområdet Åmot var detaljplanelagt lämnade P-A in en beställning på den första tomten och så snart terrasseringen var klar började byggnationen, som kommer att följas av fler etableringar.



















Lyckönskningarna var många och jag sällar mig också till den skaran, tackar för en fantastiskt fin invigningsdag och önskar P-A, Beate och hela personalen lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar